FULL LINE UP!

๐—›๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น โ€œ๐—จ๐—ป๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ต๐—ฒ๐—ฑโ€ ๐—™๐˜‚๐—น๐—น ๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—จ๐—ฝ
๐Ÿ’ฅOp 13 November worden we eindelijk herenigd!๐Ÿ˜ Met volle trots presenteren we jullie de laatste Mystery Guest: Hij heeft al meerdere bonnen gepakt en verstaat geen woord Frans of Duitsโ€ฆ. ๐—›๐—ถ๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐——๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ zet de ๐ŸŽช op zโ€™n kop!๐Ÿ™ƒ

Line up:๐—”๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป – ๐——๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ – ๐—ž๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป – ๐—Ÿ๐—ฎ ๐—™๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ – ๐—ง๐—ผ๐—ป๐˜† ๐—๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ผ๐—ฟ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ณ๐—ณ ๐——๐—ฎ ๐—–๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ผ – ๐—ฃ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฎ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ – ๐—ž๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐˜๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€

Naast deze overheerlijke line up hebben we een heerlijke avond vol ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป voor jullie in petto!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’จ Heb je nog geen tickets? www.hemelsfestival.nl is the place to be!

1080 1080 admin
1 reactie
  • Een WordPress commentator

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Comments are closed.